Trots, dat is Saskia op haar album waar ze met hart en ziel aan gewerkt heeft. Dit deed ze niet alleen, maar een compleet team. Zo kreeg ze steun en begeleiding van Alice Maywood in haar zang, Patrick Schouten zette zich in voor de muziek en ook Dave van Well heeft zich aan het team toegevoegd. In haar dankwoord noemt ze ook haar ouders die volledig achter haar staan. Haar vriend Hannes geniet volop als zijn geliefde staat te zingen en geniet tijdens haar optredens. 

 

Afgelopen zaterdag, 1 november, presenteerde Saskia haar album aan het publiek in Partycentrum Betuwe Boulevard te Beesd. Er waren gastoptredens van Dirk Meeldijk, Dave van Well, John Enter, Danny Terp, Patrick Timmermans, Rutger van Barneveld, Angela Radtke, Marco Schouten en Jeroen Stevens. Natuurlijk heeft Saskia zelf ook nog een aantal liedjes gezongen, waaronder een autobiografisch liedje "Twee oogjes zo blauw". Dit is tevens ook de titel van haar album. Het album werd uitgereikt door haar cameraman Robert Vegt.

 

Het was een bijzondere avond, er werden dankwoordjes uitgesproken, een duet met Dirk Meeldijk en ook was er een verrassing voor Saskia. Als klap op de vuurpijl werd ze door haar geliefde ten huwelijk gevraagd in het bijzijn van familie, vrienden en fans. Na een intensieve voorbereiding van haar albumpresentatie kan het stel zich nu volledig gaan storten op de voorbereidingen van hun voorgenomen huwelijk. Wanneer dit zal zijn, dat zal over een tijdje bekend gemaakt worden. Voorlopig geniet Saskia nog van haar release en staan er veel interviews gepland.